אורז סיני מוקפץ

חומרים:
  • 3 ק"ג אורז לבן מבושל
  • 3/4 כוס שמן
  • 200 גרם בצל
  • 800 גרם גזר
  • 1 פלפל אדום חתוך לרצועות
  • 70 גרם שום כתוש
  • 5 גרם פלפל שאטה
  • 700 גרם כרוב לבן חתוך
  • 200 גרם עלי סלרי
  • 60 גרם אבקת מרק עוף
  • 50 גרם סויה
אופן ההכנה: מטגנים את הבצל, שמשחים מוסיפים את הגזר, אחרי 5 דקות מוסיפים את הפלפלים ואת השום הכתוש והפלפל שאטה, אחרי 5 דקות מוסיפים את הכרוב לאחר 7 דקות מוסיפים עלי סלרי חתוכים, רוטב סויה ומרק עוף לבסוף מוסיפים את האורז הלבן ואחרי 2 דקות מכבים.