קציצות בקר מרוקאיות בלדי

חומרים:

  • בשר טחון ק"ג
  • כוס כוסברה קצוצה
  • פלפל שאטה גרוס חריף/ 5 יח' שום
  • כמון/שמן/ביצה/פרורי לחם/מרק עוף
  • כורכום/גרגרי חומוס מבושלים

אופן ההכנה:

לק"ג בשר טחון מוסיפים 5 יח' שום כוס

כוסברה קצוצה. פלפל שאטה גרוס חריף .כמון. שמן וביצה פרורי לחם. ומרק עוף, בסיר שמים מים וכוסברה שיני שום פפריקה גרגרי חומוס מבושלים כורכום מעט מרק עוף ושמן יוצרים כדורים ומבשלים עד שהרוטב מסמיך